Nicolas Douchez, en una imatge d'arxiu del 2015, quan jugava amb el París Saint-Germain (Reuters)
Futbol

El porter del Lens, Nicolas Douchez, apartat temporalment de l'equip per violència masclista

Nicolas Douchez està citat el 9 de novembre al Tribunal Correccional de París i serà jutjat al febrer acusat d'haver agredit la seva parella

El Lens ha anunciat que ha decidit apartar temporalment el seu porter, Nicolas Douchez, a l'espera de l'evolució del procés en què està acusat de presumpta violència masclista. Douchez està citat el 9 de novembre davant el Tribunal Correccional de París i serà jutjat al febrer. Al final d'aquesta audiència, el futbolista es pronunciarà sobre els fets, i després del procediment de conciliació davant la Lliga de Futbol Professional, "el club prendrà una decisió sobre l'eventual sanció que se li podrà aplicar", assegura el Lens en un comunicat.

Douchez, de 37 anys, va ser detingut la setmana passada a París acusat de violència masclista. La policia va ser alertada a la matinada i en arribar a l'apartament del porter va trobar la seva parella nua, plena de sang, plorant i amb el cos amb hematomes. Douchez, segons el diari "Le Parisien", estava visiblement alterat i ebri. La jove, de 28 anys, va explicar als agents que la baralla havia començat a la nit a la sortida d'un restaurant per un assumpte de gelosia i que el futbolista l'havia amenaçat de trencar-li el cap.

 

Anar al contingut