Mundial 2022

El porter del Canadà, protagonista del gol més còmic del mundial

Milan Borjan volia allunyar la pilota de la porteria, però va acabar protagonitzant l'errada més còmica del torneig

L'última jornada de la fase de grups d'un mundial sempre ofereix grans sorpreses. Equips amb qui no es comptava es colen a la fase final del torneig, com Austràlia, d'altres que compleixen amb el seu paper de favorits tot i algun ensurt, com l'Argentina, i també jugades còmiques que acaben sent determinants, com la que ha tingut lloc aquest dijous en el partit entre el Canadà i el Marroc.

Steven Vitoria, central del Chaves portuguès, ha cedit la pilota al seu porter, Milan Borjan, que ha comès l'errada que ha donat pas al gol més còmic del mundial.

El porter de l'Estrella Roja, en lloc d'allunyar la pilota, ha volgut treure-la jugant, però ho ha fet tan malament que la pilota ha acabat a les botes de Hakim Ziyech. El jugador del Chelsea no ho ha dubtat ni un moment i ha rematat al primer toc a la xarxa.

El Marroc, després d'acabar-se emportant el partit per 1 a 2, i Croàcia han estat, finalment, els classificats del grup F, amb 7 i 5 punts respectivament, mentre que Bèlgica ha quedat fora, amb 4 punts, i el Canadà ha marxat de Qatar sense sumar-ne cap ni un.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut