Les jugadores del Polo, alçant la Copa de la Reina (EFE)
Hoquei herba

El Polo supera el Club de Campo i guanya la Copa de la Reina (0-2)

L'Atlètic Terrassa perd davant els amfitrions la final de la Copa del Rei a la tanda de "shoot-outs" (0-0, 3-2)

Redacció Esport3Actualitzat

El Polo és el nou campió de la Copa de la Reina d'hoquei herba, després de desbancar a casa seva el Club de Campo, el gran favorit de la competició (0-2). L'equip barceloní ha portat la iniciativa en la final ja des del primer quart, quan s'ha avançat amb un penal córner transformat per Paula Ortiz. El Polo ha sabut contenir en tot moment els intents del Club de Campo, el dominador històric de la competició, que a més jugava a casa.

 

A falta de 2.30 per al final, Flor Amundson ha culminat de forma brillant un contracop per assegurar el títol per al Polo, que suma d'aquesta manera la seva cinquena Copa, la primera des del 2015.

L'Atlètic Terrassa no ha pogut revalidar el títol (RFEH)

L'Atlètic Terrassa perd la Copa del Rei

L'alegria del Polo contrasta amb la decepció que, hores més tard, han experimentat els jugadors de l'Atlètic Terrassa, que han perdut la final de la Copa del Rei. L'equip vallesà s'ha plantat a la final com a defensor del títol i ha mantingut un pols igualat amb el Club de Campo. Tan igualat, que al final del temps reglamentari no hi ha hagut gols (0-0) i el títol s'ha hagut de decidir a la tanda de "shoot-outs".

A la tanda decisiva, els jugadors del club amfitrió s'han mostrat més encertats que els groc-i-negres (3-2) i han sumat el 14è títol de l'entitat.      

 

 

 

 

Anar al contingut