Pedri i Gavi durant un entrenament amb el Barça
Pedri i Gavi durant un entrenament amb el Barça (FCB)
Barça

El pla del Barça en el seu retorn a la feina

El conjunt de Xavi Hernández tornarà als entrenaments el pròxim dilluns 4 de juliol per començar la pretemporada

Redacció Esport3Actualitzat

Les vacances estan a punt d'acabar-se per als jugadors del FC Barcelona. De fet, els blaugranes afronten ja el darrer cap de setmana abans de tornar a la feina dilluns que ve, 4 de juliol, quan la majoria dels jugadors estan citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar la pretemporada. Xavi, però, ha apartat Umtiti, Braithwaite, Mingueza i Riqui Puig amb l'objectiu que trobin una sortida

La temporada 2022/23 començarà amb les habituals proves mèdiques, que es duran a terme dilluns a les 9 del matí. Tot i això, no serà fins a les 7 de la tarda que l'equip farà la primera sessió de la pretemporada. Aquest serà el tret de sortida a una setmana en què els de Xavi tindran fins a vuit entrenaments, amb el diumenge com a únic dia de festa. 

Els jugadors que van tenir compromisos internacionals el mes de juny passat està previst que s'incorporin a la pretemporada a partir de l'11 de juliol. Dos dies més tard, el Barça tindrà la primera prova contra l'Olot, equip de la Segona RFEF, i tres dies més tard l'equip marxarà als Estats Units per disputar quatre amistosos, un contra el Reial Madrid. 

Anar al contingut