Messi, durant un partit amb el PSG
Messi, durant un partit amb el PSG (EFE)
futbol

El pla de Messi i el PSG: màxim descans possible i tot l'esforç per a la Champions

A París preocupa l'estat de forma de les seves estrelles de cara a l'eliminatòria vital contra el Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Al PSG preocupa l'estat de forma en què es troben les seves principals estrelles. Amb Neymar lesionat fins a finals de gener, Messi amb problemes després de passar la covid i amb Mbappé amb una lesió muscular als abductors, l'equip francès vol donar el màxim de descans possible als seus millors jugadors per poder arribar en forma a les eliminatòries de la Champions.

El 15 de febrer el PSG rep al Parc dels Prínceps el Reial Madrid. Una eliminatòria que preocupa pel gran nivell que està exhibint el conjunt d'Ancelotti, però també per les baixes de futbolistes claus del club francès. Després d'arribar a la final de la Champions l'any 2020 contra el Bayern de Munic i caure en semifinals contra el Manchester City el 2021, el superprojecte de Nasser Al-Khelaïfi no es pot permetre caure a vuitens de final encara que sigui contra el Reial Madrid.

Scaloni dona descans a Messi

El primer objectiu és recuperar Leo Messi. L'argentí ha tingut problemes per reincorporar-se a l'equip després de passar la covid-19 i Pochettino vol donar-li el màxim descans per estar en bona forma el 15F contra el Madrid. En aquests sentit, ha ajudat molt la decisió del seleccionador argentí, que ha decidit no citar Messi per l'aturada del 24 de gener al 4 de febrer. Scaloni ha citat totes les grans figures de l'albiceleste menys Messi. 

El PSG espera tenir la seva gran estrella llesta per al duel transcendental contra el Madrid, però la temporada de Messi no dona gaire optimisme. L'argentí ha disputat només 16 partits oficials amb la samarreta del parisencs des que va firmar, el passat mes d'agost.

Proecupació amb Neymar i Mbappé

Neymar es va lesionar el turmell el 28 de novembre i ha fet rehabilitació al Brasil fins fa pocs dies. El retorn del brasiler es preveu que sigui el dia 31 de gener contra el Niça. El brasiler arribaria amb dues setmanes de rodatge de competició al partit d'anada dels vuitens de Champions. 

Durant l'absència de Messi i Neymar, Mbappé ha estat qui ha tirat del carro, però aquest dimarts s'ha confirmat que pateix una lesió muscular als abductors. Els serveis mèdics faran més proves al davanter francès per saber l'abast de la lesió, però preocupa el seu estat de cara al 15 de febrer. 

Anar al contingut