John McPhee s'ha imposat al GP de la República Txeca (@MotoGP)
MotoGP

El pilot escocès John McPhee s'adjudica la seva primera victòria a Moto3 sota la pluja de Brno

Jorge Martín ha quedat segon i el valencià Jorge Navarro, desè. Brad Binder, el líder del Mundial, ha caigut mentre liderava la cursa, a cinc voltes per al final; A Moto2 Jonas Folger s'ha imposat per davant de Rins i Lowes

Actualitzat

El pilot escocès John McPhee (Peugeot) ha aconseguit la seva primera victòria en una cursa en imposar-se al Gran Premi de la República Txeca de Moto3 sota una incessant pluja sobre el circuit de Brno. El madrileny Jorge Martín (Mahindra) ha quedat en segona posició aconseguint el primer podi de la seva carrera i l'italià Fabio di Giannantonio (Honda), tercer.

El guanyador ha tingut sort que Brad Binder, el líder del campionat i de la major part de la cursa, hagi caigut a falta de cinc voltes per acabar, després d'una mala maniobra sota la pluja. El valencià Jorge Navarro, segon a la general, només ha pogut rascar una desena posició. 

Brad Binder segueix governant el Mundial amb 61 punts d'avantatge sobre Jorge Navarro i 85 punts sobre Enea Bastianini.

Folger s'imposa en Moto2

L'alemany Jonas Folger s'ha imposat al Gran Premi de la República Txeca de Moto2. Folger ha acabat per davant d'Àlex Rins i del britànic Sam Lowes (de Kalex). El barceloní Àlex Rins ha retallat 15 punts a Johann Zarco al capdavant de la classificació del Mundial de Moto2. Per al barceloní aquest és el sisè podi de la temporada. El podi l'ha completat Sam Lowes. Bona actuació d'Àlex Márquez, que ha acabat cinquè. 

Anar al contingut