Sergio "Checo" Pérez dona positiu per Covid-19 en un primer test i està pendent d'un segon que confirmi l'estat de la seva salut (@RacingPointF1)
Fórmula 1

El pilot de Fórmula 1 Sergio "Checo" Pérez dona positiu per coronavirus

Una segona prova ha confirmat que el mexicà està afectat per la Covid-19. El pilot ha quedat aïllat just poques hores abans que es disputin els entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya

Redacció Esport3Actualitzat

Quan falten poques hores perquè es disputin els entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya de Fórmula 1, han saltat totes les alarmes quan s'ha informat que el pilot de l'equip Racing Point Sergio "Checo" Pérez no podria fer l'habitual roda de premsa dels dijous a la tarda abans de l'inici de l'activitat de cada Gran Premi perquè havia donat positiu per coronavirus en un primer test "no concloent". La segona i definitiva prova ha confirmat que el mexicà està afectat per la Covid-19 i per tant no podrà disputar les dues pròximes curses a Silverstone, com a mínim. Ara per ara, és el sisè classificat en el Mundial.

 

Davant d'aquesta situació, s'enceta un ball de pilots per a les dues curses de Fórmula 1 que s'han de disputar en el circuit de Silverstone. Una sèrie de combinacions que també donarien l'oportunitat al pilot català Dani Juncadella, de retruc,  a prendre part en alguna de les ultimes carreres de la Fórmula E que es disputaran a Berlin les dues pròximes setmanes.

Els principals candidats a substituir Pérez són Esteban Gutiérrez, també mexicà, amb el suport econòmic del grup del multimilionari Carlos Slim, que es el mateix que manté el seu compatriota a l'equip, L'altre es el belga Stoffel Van Doorne, pilot de proves de Mercedes que també forma part d'aquest equip en la Fórmula E, i que es el pilot preferit de la marca alemanya, que proporciona els motors a Racing Point.

Si Van Doorne fos el pilot escollit, el català Dani Juncadella podria participar en alguna de les ultimes curses de Fórmula E que es disputaran a Berlin en les pròximes setmanes. El barceloní pertany al grup Mercecdes i és pilot suplent d'aquesta escuderia en el Campionat de Fórmula E. De moment l'equip ja li ha fet un seient per si l'hagués de fer servir en les pròximes setmanes

Anar al contingut