Esport i oci

El pilot de Fórmula 1 Jaume Alguersuari es transmuta en el DJ Squire

Jaume Alguersuari combina la feina de pilot amb la seva gran afició a la música. El català comença a fer-se un nom com a Dj, i avui ha presentat el seu doble CD "Organic Life" i s'ha expressat davant els mitjans de comunicació com el DJ i productor musical Squire. Amb aquest àlies -que prové de la traducció a l'anglès d'Escuder, el seu cognom matern-, el jove automobilista vol desenvolupar la seva carrera musical i ser respectat pel sector, encara que és conscient que, de moment, és difícil de compaginar amb la Fórmula 1.

Actualitzat
"Organic Life", que s'ha presentat en exclusiva mundial en format videoclip a la discogràfica barcelonina Blanco y Negro, ha estat dirigit pel realitzador Javier Rodero i gravat en una de les últimes fàbriques de vinil de Milà, Phonopress.

Durant l'acte d'avui, Alguersuari/Squire ha dit que la música és per ell "una via d'escapament" i ara només espera que el seu disc agradi als incondicionals de l'electrònic. "La música avui no és ni bona ni dolenta. O t'agrada o no t'agrada, i més important, si agrada, és que quan l'escoltis sentis l'emoció de qui l'ha fet", ha precisat. Jaume Alguersuari ha comentat que disposa d'un estudi propi a casa seva, on compon i desenvolupa el seu so, que, reconeix, té molt a veure amb el seu estat d'ànim.

"La música és per mi com una via d'escapament. El límit el poses tu. Sóc jo qui decideixo la meva vida. M'agrada i sóc feliç amb els cotxes i m'agrada i sóc feliç amb la música. Gaudeixo punxant i em diverteixo. Mateixa filosofia, dues feines", ha argumentat.

Sobre el que pensen els seus companys del circuit automobilístic, ha dit que no li importa el que puguin dir sobre la seva afició per la música: "Allà jo sóc diferent que a casa meva. És un món egoista, jo ho sóc, també, i és com una guerra".

Squire actuarà el 25 de setembre al festival Avalon de Singapur -on se celebra el Gran Premi de Fórmula 1 fins al dia 27- juntament amb els Chemical Brothers.
Anar al contingut