Àlex Palou debuta a la Fórmula Indy (Foto: Retro Rebel)
Motor

El pilot català Àlex Palou debuta a la Fórmula Indy

La carrera es disputarà de nit a l'oval de Texas a les tres de la matinada, hora catalana

Francesc RosésActualitzat

El pilot català Àlex Palou debutarà aquest cap de setmana en la Indy Car. La cursa es disputarà en el traçat oval de Texas. Serà la primera cursa en aquesta especialitat del pilot de Sant Antoni de Vilamajor, que havia competit abans en la F3, la GP3 i les World Series. El debut hauria d'haver estat el mes de març passat en el circuit de Sant Petersburg, a Florida, però la cursa es va suspendre a causa de la crisi del coronavirus.

Palou va participar amb bons resultats (novè millor temps) en els tests de pretemporada al circuit d'Austin, però només va rodar 30 minuts en l'únic contacte que ha tingut fins ara en un oval, precisament el del circuit de Texas.

El pilot català forma part de l'equip Dale Coyne Racing. La cursa, a les tres de la matinada (hora catalana) serà de 200 milles i se celebraran entrenaments lliures, classificació i carrera dins de la mateixa jornada. A més, no hi haurà espectadors a les grades.

El guanyador l'any passat va ser el pilot de Penske Josef Newgarden, que també es va proclamar campió de la Fórmula Indy 2019.

 


 

Anar al contingut