Les jugadores de la WNBA s'han queixat de les pèssimes condicions de la bombolla on estan confinades
Bàsquet

El pèssim estat de la bombolla on estan confinades les jugadores de la WNBA

Segons han denunciat algunes jugadores a través de les xarxes socials, les instal·lacions de l'acadèmia de Bradenton, a Florida, estan molt envellides i plenes d'insectes i trampes per caçar ratolins

Redacció Esport3Actualitzat

Les franquícies de la WNBA s'han instal·lat a l'estat de Florida per poder reprendre la competició. Però la bombolla on estan vivint les jugadores de la lliga nord-americana de bàsquet per aïllar-se de la pandèmia del coronavirus als EUA està molt lluny de qualsevol luxe.

Les instal·lacions de l'acadèmia de Bradenton es troben en un pèssim estat i pràcticament no es renoven des del 2004. Segons han denunciat algunes jugadores a través de les xarxes socials, un dels principals problemes és la presència d'insectes i d'algunes trampes per atrapar ratolins col·locades sota els matalassos. Breanna Stewart, dels Seattle Storm, ha publicat una storie a Instagram i també s'ha publicat un vídeo on surt una habitació de la bugaderia plena de trampes per a ratolins.

"Les noies, òbviament, acaben d'arribar. Han tingut problemes amb la neteja de l'habitatge. Dos equips tenien xinxes en els seus habitatges i van haver de ser traslladades immediatament. Estan en quarantena durant quatre dies i no poden sortir de les seves habitacions i reben menjars en caixes. Moltes de les jugadores han rebutjat l'esmorzar aquest matí, ja que el sopar no era una cosa que poguessin menjar", va confessar una font de la lliga a deadspin.com.

Les jugadores també s'han queixat de l'alimentació que estan rebent en unes caixes i que ha provocat que moltes s'hagin negat a menjar la seva ració per les lamentables condicions en què es troben, tot i tractar-se d'esportistes professionals. Es dona el cas que una de les jugadores confinades, Jewell Loyd, ha acceptat anar a la bombolla malgrat ser asmàtica.

Anar al contingut