Xavier Bonastre, a la presentació del seu llibre "100 històries del córrer"
Esports

El periodista de TV3 Xavier Bonastre publica el llibre "100 històries del córrer"

El periodista del departament d'esports de TV3 acaba de publicar el seu segon llibre, on parla de la seva experiència com a corredor popular i de les seves vivències més personals amb l'esport com a teló de fons

Actualitzat

El periodista d'esports de TV3 Xavier Bonastre acaba de publicar el seu segon llibre, "100 històries del córrer", ja està a a les llibreries, editat per Cossetània Edicions.

Com diu el títol, es tracta d'un recull d'històries que Bonastre ha viscut al llarg de 23 anys d'experiència com a corredor popular que es resumeixen en la participació en prop de 750 curses, incloent-t'hi 54 maratons i tres curses de 100 quilòmetres. Però el llibre va una mica més enllà, perquè el periodista esportiu de TV3 també dona la seva opinió sobre temes com el dopatge i desvela la seva relació atlètica amb personatges com l'exentrenador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez, entre d'altres.

A "100 històries del córrer", Bonastre també explica els problemes de salut que va tenir el 2018, i que el van fer passar per l'UCI i sotmetre's a dues intervencions quirúrgiques en tres dies, per solucionar una perforació intestinal que amenaçava molt seriosament la seva vida. Un cop recuperat, Bonastre ha seguit corrent, la seva passió esportiva. Prologat per la periodista i escriptora Empar Moliner, "100 històries del córrer" és un llibre de fàcil lectura, ja que els capítols no superen mai les dues pàgines i es pot llegir des de qualsevol punt.

 

Anar al contingut