El periodista de TV3 Francesc Rosés ha presentat el seu llibre sobre la Fórmula 1
Fórmula 1

El periodista de TV3 Francesc Rosés presenta el llibre "Així és la Fórmula 1"

En aquest llibre, el periodista de TV3 especialitzat en la Fórmula 1 explica curiositats i secrets a l'abast de pocs, les millors històries i anècdotes desgranades en primera persona i les peculiaritats de la categoria reina de l'automobilisme

Actualitzat

Avui, dimarts, s'ha presentat "Així és la Fórmula 1", el llibre del periodista de TV3 especialitzat en la Fórmula 1 Francesc Rosés. L'acte, que ha tingut lloc a la Casa del Llibre de Barcelona, l'ha presentat Laia Ferrer, companya d'equip de Rosés, i hi ha assistit l'autor i el pilot Pedro Martínez de la Rosa, que n'ha escrit el pròleg.

A "Així és la Fórmula 1", Francesc Rosés explica curiositats i secrets a l'abast de pocs, les millors històries i anècdotes de la Fórmula 1 desgranades en primera persona, les peculiaritats de la categoria reina de l'automobilisme per acabar d'entendre el que es veu a la televisió.

Editat per Cossetània Edicions, el llibre apropa al lector el funcionament d'aquests equips tan espectaculars i explica com són uns cotxes en què detalls tan petits com els volants poden arribar a costar 30.000 euros. De la mà de Rosés, coneixerem els protagonistes de la Fórmula 1, que al llarg de la temporada viuen unes curses plenes, potser no sempre d'emoció, però sí de molta passió.

Anar al contingut