L'acció de Militao que ha acabat en penal (EFE)
Primera Divisió

El penal del VAR que pot canviar una Lliga

El videoarbitratge ha estat protagonista amb l'empat a un a l'Alfredo di Stéfano amb una jugada surrealista. Martínez Munuera havia assenyalat penal a favor del Madrid, però, finalment, la jugada ha acabat en penal favorable al Sevilla

Redacció Esport3Actualitzat

L'Alfredo di Stéfano ha estat escenari d'un duel clau a la Lliga. El Reial Madrid ha empatat contra un Sevilla (2-2) que esgotava les seves darreres opcions d'enganxar-se a la part capdavantera de la classificació. La jugada decisiva del partit ha tingut lloc al minut 76 de partit. El córner del Sevilla ha acabat en una contra letal del Reial Madrid. Benzema ha encarat tot sol Bono, que ha comès un clar penal sobre el davanter madrileny.

 

Martínez Munuera, col·legiat del partit, ha assenyalat la pena màxima pel Madrid. Ha estat llavors quan els jugadors del Sevilla han protestat unes mans de Militao a l'altra àrea. Després de consultar la jugada amb el VAR, l'àrbitre ha anat a veure l'acció i ha canviat d'idea. El penal favorable al Sevilla l'ha transformat Ivan Rakitic.

Els jugadors del Reial Madrid han protestat molt la decisió arbitral, ja que argumenten que les mans del central han arribat després d'un rebot de la pilota a l'espatlla.

 

Gerard Piqué entra al joc

El central blaugrana ha fet una piulada a Twitter responent a les protestes dels conjunt madrileny. Piqué, que va ser molt criticat per les seves protestes després del clàssic, ha afirmat que "parlant la gent s'entén".

 

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéZidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut