Xavi, celebrant el gol que obria la llauna en el clàssic de novembre del 2010
Barça

El passat barcelonista de Nasser al-Khelaïfi, al descobert

A l'actual president del PSG se'l pot veure al Camp Nou celebrant un gol de Xavi al Reial Madrid fa 12 anys

Redacció Esport3Actualitzat

Al marge dels de sempre, el barcelonisme ha cultivat en els últims anys noves rivalitats. Sobretot amb el PSG, amb el qual durant anys el club blaugrana ha topat per un motiu o un altre en el mercat de fitxatges. El gestor de la milionària inversió feta pel club parisenc des que pertany a Qatar és Nasser al-Khelaïfi

L'actual president del PSG s'ha guanyat l'animadversió de bona part del barcelonisme amb declaracions i fets que han demostrat una certa tibantor quan es refereix al Barça. Però no sempre ha estat així: un resum del Barça-Madrid de finals del 2010 permet veure breument Al-Khelaïfi al Camp Nou, celebrant el gol de Xavi que obria la llauna en un partit que acabaria 5-0.  

   

El partit es va disputar el 28 de novembre del 2010 i, per aleshores, Al-Khelaïfi no era encara president del PSG, un càrrec que va assumir només uns mesos més tard. Però revela molt de la voluntat del dirigent qatarià de fer créixer el nou projecte parisenc agafant el Barça com a model.

Potser així s'explica com es va endur i retenir en el seu dia jugadors que eren al radar del Barça, com Thiago Silva, Marquinhos o Marco Verratti; com, més endavant, va decidir pagar la milionària clàusula de rescissió de Neymar o com li va posar una catifa vermella a Leo Messi quan l'argentí i el Barça van separar els seus camins.   

 

Anar al contingut