Reial Madrid

El partit contra l'Standard de Lieja, nou banc de proves per a Mourinho

El Reial Madrid disputa aquest dimarts a la tarda el quart test de la pretemporada. L'equip viatjarà a Bèlgica per jugar-hi un amistós contra l'Standard de Lieja. Abans, però, els homes de Mourinho han fet un últim entrenament aquest dilluns, en què han combinat el treball físic amb els tocs de pilota. En aquesta sessió, el tècnic portuguès ha comptat amb 21 futbolistes del primer equip, que són els que té disponibles.

Actualitzat
El Madrid s'ha vist obligat a cridar els jugadors del planter Juanan i Juanfran a l'entrenament d'aquest dilluns. Les baixes de Pepe, Kaká i Diarra han deixat Mourinho sense els jugadors necessaris per completar els exercicis necessaris per a l'entrenament. El tècnic portuguès ja va anunciar diumenge qui seran els futbolistes que saltaran al terreny de joc de l'Stade de Sclessin. Només Iker Casillas, Sergio Ramos desplaçat al centre de la defensa i Gonzalo Higuaín repetiran respecte al partit que va jugar el Reial Madrid davant el Bayern de Munic.

Mourinho encara no dóna per tancada la plantilla i ha tornat a deixar les portes obertes a noves incorporacions i sortides. L'equip ja no s'ha entrena per la tarda, com era habitual fins ara, i no tornarà als entrenaments fins dijous al matí. Pel mig, aquest amistós amb l'Standard de Lieja que suposa un nou banc de proves per a l'entrenador blanc.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut