El PSG celebrant l'accés a semifinals (@PSG_inside)

El París-Saint Germain perd amb el Bayern de Munic (0-1) però passa a 'semis' de la Champions

Els actuals campions d'Europa, el Bayern de Munic, han quedat eliminats, encara que s'han imposat per 0 a 1, però no n'han tingut prou, després d'haver perdut en l'anada per 2 a 3. Eric Choupo-Moting ha fet l'únic gol del partit

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Killian Mbappé ha avisat en el minut 2 amb una rematada que li ha sortit massa creuada, sobre la porteria de Neuer. Mbappé ha sortit amb ganes de protagonisme, perquè al minut 9 ha tornat a posar en evidència la defensa alemanya. S'ha escapat per velocitat i la seva passada de la mort ha estat a punt Neymar d'aprofitar-la. El Bayern de Munic jugava com si fos l'equip que tingués avantatge en el marcador. El PSG, al coontratac, buscava el gol per sentenciar una eliminatòria que tenia molt ben encarrilada després del 2 a 3 que va aconseguir en el partit d'anada a Munic.

Neymar fa tres pals..., però marca el Bayern de Munic

A poc a poc, però, el Bayern ha anat augmentant el seu domini, i així han arribat les primeres ocasions visitants. Sané, en el minut 25, i Kimmich, en el 26, han xutat a fora per poc. El PSG, però, comptava amb la velocitat de M'Bappé. El francès, en una contra de llibre, ha habilitat Neymar. Però Neuer ha evitat el gol amb una ràpida sortida per desviar la rematada, en el minut 27. La qualitat de Neymar també es notava, i de quina manera, com en una rematada que l'exblaugrana ha fet en el minut 33. Entre Neuer i el pal han acabat avortant l'ocasió local. Tres minuts després, nova mostra de qualitat del brasiler amb una rematada amb l'interior del peu que s'ha estavellat al travesser. I encara 2 minuts més tard, novament Neymar enviava la pilota al pal, el tercer ja del brasiler. Semblava que el gol francès arribaria d'un moment a l'altre, però no ha estat així. Just al contrari: al minut 39, l'alemany d'origen camerunès Eric Choupo-Moting aprofitava un refús de Keylor Navas a xut d'Alaba per avançar el Bayern de Munic. El Bayern ha agafat confiança i l'austríac Alaba, amb un xut des de fora de l'àrea, ha obligat Navas a intervenir decisivament per evitar el que semblava el 0 a 2. Sané, en un coontratac alemany, ha tingut també una ocasió clara per fer el segon gol del Bayern de Munic, que tancava una primera part que hauria merescut més gols, tant d'una banda com de l'altra.

Mbappé escapant-se de la defensa alemanya (@PSG_inside)

Segona part de bogeria

A l'inici de la segona part, novament ocasió alemanya: Alaba xutava ajustat al pal en el minut 46. Instants després, Neymar rematava massa alt a la mitja volta. El brasiler ha seguit la seva exhibició amb una jugada que ha iniciat ell de manera espectacular, ha combinat amb Di María, però finalment Neymar no ha arribat per centímetres a fer la rematada decisiva. Era el minut 52. El Bayern de Munic sabia que amb un gol més es classificava. Thomas Müller no ha pogut aprofitar una passada de Sané en el minut 61 perquè Keylor Navas li ha tapat la rematada. Gol anul·lat a M'Bappé a 13 minuts del final per un fora de joc de centímetres, que hauria pogut ser la sentència. El Bayern s'ha llançat a buscar el gol que el classifiqués en els últims minuts. El París Saint-Germain, tancat, treia pilotes com podia. Sané ha pogut marcar en el minut 81. Els francesos ho confiaven tot a un contraatac salvador, però era com jugar a la ruleta russa, tant per una banda com per l'altra. En el temps afegit, novament Sané ha posat a prova Navas en la que ha estat l'última oportunitat per als alemanys. El porter de Costa Rica ha evitat la centrada.

Al final, el París Saint-Germain s'ha sortit amb la seva i estarà a les semifinals de la Lliga de Campions després d'eliminar l'últim campió de la competició, el Bayern de Munic.

Neymar i Paredes, efusius, celebrant l'accés a semifinals (@PSG_inside)