Neymar al costat del seu pare a la llotja del Parc dels Prínceps (Reuters)
Futbol internacional

El pare de Neymar: "Estem treballant en una renovació amb el PSG"

El pare del futbolista brasiler assegura que el seu fill es quedarà al conjunt parisenc i que la seva intenció és renovar el contracte amb el club francès en una entrevista publicada aquest dilluns pel portal UOL Esporte

Actualitzat

L'empresari Neymar da Silva dos Santos, pare del cèlebre davanter del París Saint-Germain (PSG), ha afirmat que el jugador brasiler es quedarà al conjunt parisenc i que la seva intenció és renovar el seu contracte amb el club francès en una entrevista publicada aquest dilluns pel portal UOL Esporte.   

"La probabilitat que ell no surti és molt gran. Està en el seu segon any de contracte. Té tres anys més perquè finalitzi aquest primer contracte i nosaltres ja estem treballant per renovar amb el París Saint-Germain".

D'aquesta manera, el progenitor del crac brasiler ha evitat parlar del suposat interès del Reial Madrid pel davanter de 27 anys, que té contracte amb el PSG fins al 2022.

El pare de Neymar ha defensat també el seu fill per les crítiques que rep per les seves constants caigudes sobre el terreny de joc i que les fa servir com un mecanisme de defensa.

 "Neymar es llança, sí. Jo, particularment, crec que Neymar no pot arriscar en certs moments, perquè ell no en resultaria beneficiat".

Per reforçar aquest argument, el pare de Neymar va citar que el 23 de gener, en el triomf per 2-0 sobre l'Estrasburg a la Copa de França, Neymar va quedar-se dret, sense tirar-se, després de rebre dues faltes que no van ser sancionades i, en la tercera, va rebre el cop al metatars que el té lesionat.

"És dur, si Neymar es manté dret, el lesionen, i, si cau, li diuen que és "pisciner". Llavors és millor que Neymar segueixi sent Neymar".

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut