Jorge Messi amb el seu fill
Jorge Messi amb el seu fill
Futbol

El pare de Messi, als crítics de la Pilota d'Or: "Bla, bla, bla"

Jorge Messi respon irònicament a les opinions que discuteixen els mèrits del seu fill per guanyar la setena Pilota d'Or. Més llenya al foc

Redacció Esport3 Actualitzat

Iker Casillas, Toni Kross, Thomas Müller, juntament amb alguns il·lustres periodistes, han estat només alguns dels noms del futbol que han posat en dubte la legitimitat de la setena Pilota d'Or guanyada per Messi a París. Opinions que tenen en comú que qüestionen els mèrits realitzats per l'argentí durant el 2021. Consideren que va tenir un rendiment inferior al d'altres jugadors, malgrat que cadascun aposti pel seu candidat alternatiu.

Uns creien que el mereixia Benzema, altres Lewandowski, però la realitat és que France Football ja no canviarà el destinatari del premi més prestigiós que pot guanyar un futbolista, per tranquil·litat de Leo Messi. Aquest dimecres el pare de l'estrella del PSG ha ironitzat amb totes aquestes crítiques amb un missatge a Instagram: "Bla bla bla... continuïn".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Messi (@jorge.sole)

El progenitor i representant de Messi assaboreix l'èxit del seu fill amb una reacció que recorda la frase apòcrifa més famosa que s'atribueix al Quixot: "Borden, Sancho, doncs cavalquem".

En categoria femenina hi ha hagut molta més unanimitat. Tothom està d'acord que Alexia Putellas és la justa guanyadora de la Pilota d'Or 2021.

Anar al contingut