El pare de Camila Giorgi, una amenaça per a l'àrbitra
Durant el partit entre la tenista italiana i Sara Sorribes al torneig de Roma, l'àrbitra va demanar reforços perquè se sentia amenaçada
El pare de Camila Giorgi, una amenaça per a l'àrbitra
Tenis

El pare de Camila Giorgi, una amenaça per a l'àrbitra

Durant el partit entre la tenista italiana i Sara Sorribes al torneig de Roma, l'àrbitra va demanar reforços perquè se sentia amenaçada

Actualitzat

En l'esport infantil, qui més qui menys coneix la història de comportament inadequat d'algun pare durant el partit del seu fill ja sigui contra l'àrbitre, contra l'entrenador perquè no el fa jugar o contra algun representant de l'equip rival. Són actituds condemnables que la majoria de vegades no passen de taca d'oli. El que ja no és tan freqüent és que un comportament així es produeixi en l'esport professional. 

En el partit de segona ronda de l'Open de roma de tenis entre Camila Giorgi i Sara SorribesSergio Giorgi, pare i entrenador de la tenista italiana, va expressar de forma vehement les crítiques cap a la jutge de cadira del partit, Lara Morgane, i mica en mica s'anava acostant cada més cop a ella.

La resposta d'aquesta no va trigar a arribar i va agafar un walkie-talkie per demanar ajuda a l'organització: "És possible que algú vingui? El pare de Giorgi està molt enfadat i m'agradaria que hi hagués algú aquí", va dir amb veu notablement nerviosa i amb la mirada d'el pare fixa darrere.

Abans d'això, la jutge de cadira ja va fer callar Sergio Giorgi: "Si us plau, estic parlant amb ella no em parlis a mi".

 

El partit va poder continuar sense més incidències i se'l va acabar adjudicant la tenista de la Vall d'Uixó Sara Sorribes per  7-6, 6-7 i 7-5. 

Queda per veure si aquest incident té conseqüències. El circuit de la WTA és molt sever en els casos de menyspreu i assetjament als àrbitres, i no es descarta un veto temporal (o fins i tot permanent) cap al pare de Giorgi.

Aquesta no és la primera vegada que Sergio Giorgi s'ha vist embolicat en una polèmica. L'any 2015, l'italià va afirmar que el dopatge hauria de ser legal: "L'única solució és permetre el dopatge, la gent ha de tenir la llibertat de prendre drogues si ho desitja", va dir sense mossegar-se la llengua.

Camila Giorgi, una tenista 'influencer'

Camila Giorgi, de 29 anys, va acabar la darrera temporada en el lloc 76 de el rànquing WTA.  La seva carrera en el tennis no té ja la projecció que semblava tenir anys enrere, però mentrestant com influencer sí que està creixent i és una de les tenistes del circuit mundial més activa a les xarxes socials.

 

 

Anar al contingut