Ansu Fati té un paper residual en el Barça actual
Barça

El pare d'Ansu Fati mostra el seu disgust amb el Barça

Bori Fati afirma que, si depengués d'ell, el jugador marxaria a final de temporada, però que "ell vol triomfar al Barça"

Actualitzat

A Ansu Fati li està tocant un paper residual al Barça actual. El davanter hispanoguineà, que va heretar el dorsal 10 de Messi, no acaba de trobar l'espurna que el va portar a ser una de les promeses més fermes del planter blaugrana i és una de les últimes opcions de Xavi per cobrir les places a la davantera.      

El seu pare, Bori Fati, ha mostrat públicament el seu disgust per aquesta situació. Creu que el seu fill mereix més minuts i que se li exigeix massa, tot i no tenir continuïtat. Així ho ha afirmat en una entrevista a la cadena Cope, en la que ha assegurat també que ni tan sols va anar a veure el Barça-Madrid en disconformitat pel tracte que se li dedica al seu fill.

"Penso que Ansu mereix més. És el jugador número 10, que vol dir que és la teva figura. Jugava molt amb Messi, Suárez o Griezmann i ara juga 1, 2 o 3 minuts i això, com a pare, em decep. És veritat que a vegades pensem com a pares i no ens posem al lloc de l'entrenador".

Bori Fati va mantenir una reunió amb Mateu Alemany i Jordi Cruyff recentment i afirma que els va exposar aquesta situació, però puntualitza que la seva decepció no és compartida pel seu fill.

"Alemany em diu que Ansu és patrimoni del club i que el volen. I Ansu m'ha dit que ell no vol marxar del Barça. Però sí això continua així jo me'n vaig a Sevilla a viure. A l'últim Barça-Madrid no hi vaig anar i no aniré més al camp (...) Sí és per mí buscaria un altre equip perquè jo vull veure a Ansu triomfar. Jo me l'enduria a Sevilla i després ja veuriem".

Preguntat per si Ansu aniria al Reial Madrid, Bori es mostra categòric:

"Ansu no voldrà anar al Reial Madrid, no el portaria allà on no vol anar. Soc barcelonista però tinc un gran respecte pel Reial Madrid. Mai saps el que pot passar".  

Anar al contingut