Iglesias s'assenyala l'escut en una protesta que ha dirigit des de la banqueta
Iglesias s'assenyala l'escut en una protesta que ha dirigit des de la banqueta
barça

El Panda Iglesias denuncia tracte privilegiat de l'àrbitre cap al Barça

Carrega contra l'actuació del col·legiat per haver permès als blaugrana servir amb rapidesa la falta que ha precedit el primer gol

Redacció Esport3Actualitzat

El del Villamarín ha estat un partit intens, amb alternatives i jugat de tu a tu. Ara bé, la batalla entre els dos rivals ha estat noble i l'enfrontament ha acabat amb només una polèmica arbitral remarcable. A les files locals es queixen que la falta que ha precedit el primer gol culer s'ha servit amb rapidesa en un punt més endarrerit d'on s'havia produït. També pensen que abans hi pot haver una infracció sobre Ruibal.

Les protestes irades del migcampista William Carvalho al final del xoc li han valgut la targeta vermella i, uns minuts més tard, el Panda Iglesias ha posat paraules a la indignació andalusa. Fent visibles esforços per mossegar-se la llengua ha denunciat, encara en calent, un tracte privilegiat de l'àrbitre De Burgos Bengoechea cap al Barça:

"Me'n vaig enfadat. Sento que hi ha coses que són diferents."

L'argentí Guido, en canvi, lamentava la falta d'atenció que havien tingut en la jugada. Cap jugador culer ha volgut entrar en discussions sobre el tema. Rafinha, autor del gol controvertit, s'ha limitat a dir que l'àrbitre basc "no els ha afavorit". Per qui no hagi vist la jugada de la discòrdia, aquí la tenim en diferents perspectives:

 

Mira la jugada de la discòrdia i el resum del Betis-Barça (1-2)

Anar al contingut