Mario Hezoja torna al bàsquet europeu per jugar al Panathinaikos
Bàsquet

El Panathinaikos es reforça amb l'exblaugrana Mario Hezonja

El jugador croat, format al planter del Barça, torna al bàsquet europeu després d'un pas poc brillant de cinc temporades per l'NBA

Redacció Esport3Actualitzat

El Panathinaikos ha anunciat aquest dilluns de forma oficial un acord per al fitxatge de Mario Henzonja fins a final de la temporada. El conjunt grec, que ocupa una discreta 15a posició a l'Eurolliga amb un balanç de 9 victòries i 14 derrotes, es reforça amb la incorporació del jugador croat, que posa punt final a una etapa de cinc temporades a l'NBA sense gaire fortuna. 

Hezonja, aler croat de 25 anys i format al planter del Barça, va ser escollit pels Orlando Magic en el número 5 del draft del 2015, però mai no va acabar de respondre a les expectatives generades. El 2018 va ser traspassat als New York Knicks i la temporada passada va jugar als Portland Trail Blazers, que de nou el van traspassar els Memphis Grizzlies, fins que el passat 11 de desembre van decidir tallar-lo.

Tot i que el Barça encara manté els seus drets al bàsquet europeu, el club blaugrana ha descartat la seva possible incorporació i ha facilitat la seva arribada al Panathinaikos.

Anar al contingut