Els jugadors del Palmeiras s'abracen per celebrar el pas a la final de la Copa Libertadores (EFE/Amanda Perobelli POOL)
Futbol internacional

El Palmeiras resisteix contra el River Plate i jugarà la final de la Copa Libertadores

El conjunt brasiler ha fet valer el 0-3 que tenia favorable de l'anada al Monumental de Buenos Aires i lluitarà per conquerir el seu segon títol en aquesta competició després del que va guanyar el 1998. El Santos o el Boca Juniors, rival a la final del pròxim 30 de gener a Rio de Janeiro

Redacció Esport3Actualitzat

El Palmeiras s'ha classificat per a la final de la Copa Libertadores per cinquena vegada a la seva història tot i perdre el partit de tornada de les semifinals contra el River Plate per 0-2. El conjunt brasiler ha fet valer el 0-3 que tenia favorable de l'anada al Monumental de Buenos Aires i lluitarà per conquerir el seu segon títol en aquesta competició després del que va guanyar el 1998.

El River Plate, tot i jugar amb inferioritat numèrica des del minut 72, ha fet patir de valent l'equip de Sao Paulo, però s'ha acabat emportant un triomf estèril gràcies als gols de Rojas i Santos Borré. El Palmeiras ja espera rival en la gran final que es disputarà el pròxim 30 de gener a Rio de Janeiro i que sortirà del vencedor de la segona semifinal entre el Santos i el Boca Juniors. En l'anada disputada a La Bombonera de Buenos Aires, el resultat va ser d'empat a zero.

Anar al contingut