El Palau, celebrant la Lliga Catalana, serà l'equip amfitrió (Foto: @AkimovaSvetlana)
Hoquei Patins

El Palau supera el Manlleu (2-4) i guanya la primera edició de la Lliga Catalana femenina d'hoquei patins

La gran protagonista del cap de setmana ha estat Aina Florenza. Un gol seu "in extremis" va classificar l'equip per a la final i aquest diumenge ha fet tres gols i una assistència per aconseguir el títol

Jordi RamosActualitzat

El Palau ha guanyat la primera edició de la Lliga Catalana femenina d'hoquei patins després de superar el Manlleu a la final (2-4).

La gran protagonista del cap de setmana ha estat Aina Florenza. Un gol seu "in extremis" va classificar l'equip per a la final i aquest diumenge ha fet tres gols i una assistència per aconseguir el títol. El recital de Florenza ha començat molt d'hora, al minut i mig de partit, signant la passada que ha convertit Berta Busquets en el zero a un.

Les vallesanes han dominat la primera part i s'han col·locat zero a dos amb el primer gol de Florenza. El Manlleu arribava a la final amb l'etiqueta de campiones de Lliga i han tret l'orgull, han pujat la intensitat i han escurçat diferències a la segona part. Però avui era el dia d'Aina Florenza, que no ha trigat ni un minut a respondre amb un altre gol.

La pissarra, l'estratègia, ha permès a les osonenques aferrar-se al partit un altre cop. Gol de Maria Anglada, 2 a 3, i quedava encara molt. Però novament Aina Florenza, qui si no, s'ha encarregat de sentenciar la final i rubricar el seu "hat trick".