Els campions de l'Eurolliga del 2010 a París seran homenatjats aquest divendres al Palau (@FCBbasket)
Eurolliga

El Palau Blaugrana retrà homenatge als campions de l'Eurolliga del 2010 a París

Abans del partit d'aquest divendres contra el Zenit, el club blaugrana ha preparat un reconeixement als integrants de l'equip que va guanyar la segona Copa d'Europa de la història de la secció

Aquest divendres el Palau Blaugrana retrà un merescut homenatge al Barça que es va proclamar campió de l'Eurolliga el 2010 a París abans del partit contra el Zenit de Sant Petersburg. El club blaugrana tenia previst celebrar aquest acte l'any passat, coincidint amb el desè aniversari de l'efemèride, però no va ser possible per la pandèmia del coronavirus.

Amb la situació sanitària pràcticament normalitzada, el Barça ha preparat un reconeixement que es durà a terme prèviament al partit d'Eurolliga i ha convidat la plantilla i l'equip tècnic que van aconseguir per al club la seva segona Copa d'Europa.

Un nodrit grup dels jugadors campions a París serà present al Palau. Hi faltaran, no obstant això, Ricky Rubio, que està disputant l'NBA amb els Cleveland Cavaliers; Boniface N'Dong, que treballa per als Denver Nuggets; Jaka Lakovic, que dirigeix el Ratiopharm Ulm a la Bundesliga; Lubos Barton, que està entrenant a Txèquia, i Terence Morris.

En canvi, no hi faltarà l'entrenador d'aquell Barça campió, Xavi Pascual, que torna al Palau precisament com a màxim responsable tècnic del Zenit, el rival dels blaugranes en el partit que es disputarà després de l'homenatge.

Anar al contingut