Hoquei patins femení

El Palau arrasa en la primera Supercopa d'Espanya davant del Cerdanyola (0-6)

L'equip d'Ivan Sanz, vigent campió de Lliga, no ha donat opció a les amfitriones. Aina Florenza ha estat la jugadora clau, autora de cinc dels sis gols

Imma PedemonteActualitzat

La pista de Can Xarau, a Cerdanyola, ha acollit la primera edició de la Supercopa d'Espanya, que s'ha adjudicat amb rotunditat el Generali Palau. La final l'han disputat les amfitriones i les vigents campiones de l'OK Lliga, el Palau Solità i Plegamans.

El Generali Palau ha sortit amb empenta, pressionant molt en atac, però la primera gran oportunitat l'ha tingut, en el minut 6, Joana Xicota - pel Cerdanyola-, aprofitant una relliscada d'Aina Florenza. I justament ha estat aquesta jugadora del Palau la que ha estrenat el marcador, dos minuts més tard. El 0-1 ha donat confiança al Palau, però el Cerdanyola ha tingut dues grans ocasions d'avançar-se, totes dues de Gemma Solé. La primera, en una falta directa; la segona, en un penal. No hi ha hagut manera de superar la portera Laura Vicente. El Palau ha respost augmentant encara més el seu caràcter ofensiu i, a pocs segons del descans, Aina Florenza ha repetit, amb una contundent rematada que ha fet pujar el 0 a 2.

En el segon temps, el Palau ha seguit mostrant la seva millor versió, amb una Aina Florenza pletòrica que ha fet el seu tercer gol als 40 segons de la represa. Un 0 a 3 que ha posat contra les cordes el Cerdanyola, sense recursos per respondre. Ni tan sols Adriana Gutierrez ha aprofitat una altra acció a pilota parada després d'una targeta blava a Laura Puigdueta. Després, en dos minuts, dos gols més del Palau. Un altre cop Aina Florenza,  i Gisela Vicente han col·locat el 0 a 5 que ha deixat el Cerdanyola en una posició més que delicada. El "tsunami" Florenza no ha afluixat i ha acabat caient el sisè, ara de falta directa.