El tenista colombià, número 1 del món en dobles, Robert Farah, va donar positiu en un control antidopatge (EFE)
Tenis

El número 1 del món en dobles, Robert Farah, suspès per donar positiu en un control antidopatge

El tenista colombià, que habitualment juga amb Juan Sebastián Cabal, manté la seva innocència i confia que s'acabarà demostrant que no va consumir voluntàriament boldenona, una substància que es troba amb freqüència a la carn que es menja al seu país

Actualitzat

El número 1 en dobles i campió de l'edició de l'any passat de Wimbledon en aquesta modalitat, Robert Farah, ha estat suspès provisionalment  per la Federació Internacional de Tenis (ITF) després de confirmar-se el positiu que va donar en un control antidopatge. El mateix tenista ho va avançar la setmana passada a través de les xarxes socials i aquest dimarts s'ha fet oficial.

En un control aleatori fora del calendari de competició, es va detectar la presència de boldenona en l'orina de Farah, una substància prohibida per l'Agència Mundial Antidopatge, la WADA.

El tenista, en el seu comunicat, va dir en la seva defensa que durant l'any passat va passar fins a quinze controls i tots van resultar negatius. A banda, Farah assegura que el Comitè Olímpic de Colòmbia ja va avisar el 2018 que és força habitual trobar boldenona en la carn que es consumeix en aquest país.

 

Anar al contingut