El nou Espanyol de Rubi s'imposa a l'Olot en el primer partit de pretemporada (1-2)

L'equip de Rubi, que debutava a la banqueta blanc-i-blava, ha guanyat un rival lluitador que milita al grup III de la Segona Divisió B amb gols de Melendo i Leo Baptistao, que han capgirat la diana inicial de Lluís Aspar

David CarballoActualitzat

El videoarbitratge s'ha estrenat aquest dijous a Catalunya, amb motiu de l'amistós entre l'Olot i l'Espanyol, primer partit de pretemporada de tots dos equips. L'equip de Rubi, que debutava a la banqueta blanc-i-blava, ha guanyat per 1 a 2 a un rival lluitador que milita al grup III de la Segona Divisió B.

El conjunt olotí ha sorprès els blanc-i-blaus i s'ha avançat en el marcador amb un gol matiner de Lluís Aspar al minut 8 però els visitants han reaccionat i han empatat per mitjà de Melendo en el minut 25.

Rubi, que tenia les úniques baixes de Marc Roca i Sergio García, ha fet jugar dos equips completament diferents a cada part. En la primera s'ha vist les evolucions del davanter gallec Borja Iglesias, el fitxatge estrella per a la temporada que ve, i que ha disposat d'una bona ocasió per marcar abans del descans.

Només començar la segona part, qui ha vist porta ha estat Leo Baptistao. El davanter italobrasiler ha fet el segon gol de l'Espanyol amb un xut ajustat que finalment ha estat definitiu ja que el marcador no s'ha mogut més. El VAR estava preparat, però al final no hi ha hagut ocasió de provar-lo.