Sepp Kuss guanya la 15a etapa i Roglic manté el liderat a la Vuelta (EFE)
Ciclisme

El nord-americà Sepp Kuss guanya la 15a etapa de la Vuelta, entre Tineo i el santuari d'El Acebo

El corredor del conjunt Team Jumbo-Visma s'ha imposat al santuari d'El Acebo amb 39 segons d'avantatge sobre Guerreiro i 40 sobre Geoghegan Hart

Actualitzat

Sepp Kuss ha estat el més fort a la muntanya i s'ha adjudicat amb claredat amb la 15a etapa de la Vuelta entre Tineo i el santuari d'El Acebo. Kuss s'ha imposat amb 39 segons d'avantatge sobre Guerreiro i 40 sobre Geoghegan Hart.

Alejandro Valverde ha fet un gran atac entre els primers de la general, i els ha despenjat a tots exceptuant al mallot vermell, Roglic. Pel camí s'han quedat tallats corredors com Nairo Quintana, que ha cedit 41 segons respecte a Valverde i Roglic. L'eslovè Primoz Roglic, del Team Jumbo–Visma manté durant una etapa més el mallot vermell de líder, que té des de la contrarellotge de dimarts.

Aquest dilluns es disputa la 16a etapa. Als ciclistes els espera una altre etapa molt exigent amb un port de categoria especial i dos ports de primera: Morabio i La Cobertoria. Una etapa crucial per al desenllaç de la Vuelta. Dimarts, jornada de descans a Burgos.

 



 

 

Anar al contingut