Punxada inesperada del líder
Relliscada del Barça tot i el gol de Ferrao en la seva tornada a les pistes (FCB)
futbol sala

El Noia dona la sorpresa al Palau davant un Barça espès en el retorn de Ferrao (3-4)

El pivot brasiler ha obert el marcador als 55 segons però després els gallecs han remuntat i s'han endut el matx

• Segona derrota de la Lliga del Barça al Palau davant un Noia que visitava per primer cop a la història el feu culer.
  • Ferrao ha reaparegut després de gairebé 4 mesos lesionat i ha marcat l'1 a 0 als 55 segons en el seu primer xut a porteria.
  • El Noia del català Marlon Velasco ha empatat de seguida en una mitja volta d'Allisson Neves.
  • Abans del descans, els gallecs han tornat a aprofitar un solitari contraatac d'Edu Jabà per capgirar el marcador.
  • Pito ha empatat a 2 només començar la segona part i Adolfo ha estavellat tot seguit una pilota al pal.
  • Raggiati i Douglas Silva han tret petroli de dues errades del Barça per situar un preocupant 2 a 4.
  • Els blaugranes, molt espessos, han reduït distàncies amb porter jugador a través d'Adolfo (3-4, minut 40) però no hi ha hagut temps per a més.