Aficionats disfressats a les portes de l'estadi del Newcastle (Reuters/Lee Smith)
Futbol

El Newcastle demana als seus aficionats que deixin de disfressar-se d'àrabs

Redacció Esport3 Actualitzat

El Newcastle ha demanat als seus aficionats que deixin de disfressar-se d'àrabs si normalment no ho fan, per evitar les imatges vistes aquests dies als voltants de l'estadi.

Alguns aficionats s'han vestit els últims dies amb turbants i gel·labes per celebrar la compra de l'equip per part d'un fons d'Aràbia Saudita.

"El Newcastle United demana amablement als seus aficionats que parin d'utilitzar les robes tradicionals àrabs o d'inspiració de l'Orient Mitjà si no ho fan de manera habitual. Entenem que ha estat un gest positiu i per donar-nos la benvinguda ", va dir el Newcastle en un comunicat. "No obstant, hi ha la possibilitat que vestir-se d'aquesta manera pugui ser culturalment inadequat i ofengui els altres", han afegit.

 

Un fons saudita va comprar el Newcastle a principis d'octubre per 333 milions d'euros. L'operació, que s'havia intentat sense èxit en el passat, ara s'ha pogut completar i ha desfermat l'eufòria en aquesta localitat, que espera que la pluja de milions atregui els millors futbolistes.

Anar al contingut