Futbol internacional

El nen argentí que venia les joguines per anar a veure el River Plate complirà el seu somni

La penya del River Plate a Màlaga s'ha posat en contacte amb el nen i li pagarà les despeses per poder visitar el Monumental sense haver de vendre les seves joguines

Quan es va conèixer la final de Copa Libertadores entre Boca Juniors i River Plate, en Renzo, un nen argentí de 6 anys, va començar a vendre les seves joguines per poder-se pagar el viatge a veure el seu equip. La imatge de la taula amb una pancarta que deia "venc joguines per poder anar al Monumental" es va fer viral i el nen veurà complert el seu somni.

 

La penya de l'equip a Màlaga va conèixer la història i ràpidament es va posar de contacte amb la família. Tot i que les entrades per a la final contra Boca estaven exhaurides, la penya va voler fer realitat el somni i ha aconseguit pagar-li el viatge i les entrades per a un partit de lliga al nen i la seva mare.

"River és família, amor i passió", assegura la penya a Facebook. Després de conèixer la resposta des de Màlaga, en Renzo va fer un vídeo d'agraïment que la mateixa penya ha compartit a les xarxes socials.