El Girona té un test de nivell amb el Leganés
Segona Divisió

El Nàstic visita el cuer, el Bilbao Athletic, mentre que el Girona rep el líder, el Leganés

El Nàstic vol tornar a ocupar posicions de "play-off" i, per fer-ho, ha de sumar una victòria al camp del cuer, el Bilbao Athletic. El Girona té un test de nivell. Rep el líder, el Leganés

Actualitzat

El Nàstic vol recuperar la plaça de "play-off" que va perdre la setmana passada. Per fer-ho, els grana tenen entre cella i cella posar fi a quatre empats consecutius i tornar a sumar una victòria. El rival sembla propici, el Bilbao Athletic, el cuer de la Lliga, per a qui sembla que la salvació ja s'ha convertit en un miracle. Tot i això, Vicente Moreno alerta dels perills del conjunt basc. Per al partit, el tècnic grana preveu fer canvis a l'onze que presentarà al nou San Mamés, d'entre els quals hi ha la incògnita de qui ocuparà el lateral dret.
Machín també haurà de variar l'alineació per rebre el líder a Montilivi, ja que s'hi han afegit les baixes d'Aday i Granell. El Leganés no cedeix pistonada al capdavant de la classificació, mentre que el Girona es pren el partit com un test per conèixer l'estat real de l'equip. Havent passat pàgina de la derrota a Almeria, el Girona s'aferra als bons registres de casa on fa sis partits que no perd per batre el Leganés.

 

Anar al contingut