El Nàstic sobreviu a un mal partit al camp del Mallorca (0-0)

Tots dos conjunts, en la zona baixa de la classificació, han acusat els nervis per la seva crítica situació

El Nàstic de Tarragona ha esgarrapat un punt de la seva visita al camp del Mallorca en un partit dolent (0-0), que no s'ha animat fins als últims minuts. El debut de Sergi Barjuan com a tècnic de l'equip illenc no ha estat gaire lluït i el repartiment de punts no afavoreix cap dels dos conjunts immersos en la lluita per evitar el descens.

En una primera meitat amb poques ocasions clares de gol, els illencs han anat dominat el joc a poc a poc. La pitjor notícia per als de Juan Merino en aquests primers 45 minuts ha estat la lesió muscular que ha tingut Lévy Madinda en el primer quart d'hora, poc després de la rematada de cap del seu company Manu Barreiro, que ha marxat una mica alta. Barreiro també s'ha lesionat en la primera meitat. Poc abans del descans, el porter local Roberto Santamaría ha aturat una rematada d'Achille Emanà.

En el minut 15 de la segona part, amb Manolo Reina batut, Emanà ha evitat sota els pals el primer gol del matx en una rematada de Raíllo en un córner. El Nàstic ha tingut les seves oportunitats en els minuts finals. Santamaria ha tingut dues intervencions providencials, primer davant Juan Muñiz i, en el córner posterior, una altra davant Bruno Perone. Poc abans del final, Reina ha evitat la derrota visitant davant una rematada de Yuste.

L'àrbitre Pérez Montero ha assenyalat en el temps de descompte una falta favorable als tarragonins, i tot seguit ha xiulat el final. A les protestes dels jugadors del Nàstic per no haver pogut servir la pilota, Juan Muñiz ha vist una targeta groga que el farà perdre's el següent partit de l'equip. Al final del matx, el públic de Mallorca ha escridassat el seu equip i la directiva a la llotja.