El Nàstic segueix a la deriva i cau contra el Tenerife (2-0)

El Nàstic segueix sense aixecar el cap i la gesta de la permanència cada vegada sembla més una quimera. A l'Heliodoro Llodrigueu, el Tenerife no ha tingut problemes a dominar un Nàstic molt fluix i sense idees, que pràcticament no ha creat cap ocasió de gol. És la catorzena derrota de l'equip d'Enrique Martín després de 22 jornades.

Miquel RibasActualitzat

A la mitja hora de joc, l'equip insular ha encarrilat el partit gràcies a una centrada de Borja Lasso que ha aprofitat Suso per fer una rematada a plaer.

Al descans s'ha arribat amb avantatge mínim per a l'equip de José Luis Oltra, tot i que per al Tenerife, Borja Lasso i Milla han enviat dues pilotes al pal.

En el minut 61 ha pujat el 2-0 després d'una bona jugada coral. La centrada és de Racic i el central Jorge Sáenz ha estat l'autor del gol.

El Tenerife ha fet el que ha volgut amb el Nàstic, que segueix cuer i, el que és pitjor, ha fet la sensació de poder capgirar la situació.