El Nàstic salva un punt al Nou Estadi en la visita del Saragossa (0-0)

El Gimnàstic de Tarragona ha pogut aconseguir un meritori punt en la visita al Nou Estadi del potent Saragossa (0-0). L'equip entrenat per Marcelina ha disposat de les millors oportunitat, però no ha pogut batre un encertat Rubén Pérez. Després d'una primera part molt travada, el ritme de joc ha anat augmentat a mesura que avançava el partit. Arizmendi i l'argentí Caffa han tingut les millors ocasions per marcar. Al Nàstic, molt ordenat en defensa, li ha mancat una mica de suport a un Moisés que s'ha trobat molt sol a davant.

El Nàstic ha dominat el primer tram d'una primera part molt travada, tot i que no ha aconseguit arribar amb perill a la porteria defensada per López Vallejo. Al Nou Estadi s'han vist moltes faltes i molt poc joc en aquest primers minuts. La primera oportunitat clara ha estat pel Saragossa: Arizmendi ha rematat de cap sol dins de l'àrea tarragonina, però Rubén Pérez ha pogut refusar.

Els aragonesos s'han sacsejat el domini del Nàstic a partir de la mig hora de joc. Oliveira, en jugada individual, i Ewerthon han posat a prova Rubén Pérez, que ha respost amb seguretat. El Nàstic no ha xutat a porta fins als minuts finals del primer període. Redondo ha estat a punt de fer un gol olímpic, mentre que Moisés, en l'últim minut de la primera part, ha fet la primera rematada entre pals del Nàstic amb un gran cop de cap després d'una jugada per la dreta entre Campano i Redondo.

A la represa, s'ha repetit el guió de la primera part: domini territorial del Nàstic i arribades amb perill del Saragossa. Moisés, massa sol davant, no rebia cap pilota clara, i Ferrando ha introduït el jove Jordi Alba en substitució d'Antonio López. Tot i així, el domini i les ocasions eren pels visitants: Arizmendi,en posició immillorable, ha disparat massa creuat i Caffa, el seu substitut, ha estat a punt de marcar amb un xut a boca de canó que Rubén Pérez ha salvat 'in extremis'.

L'equip de Marcelino, la plantilla amb més qualitat de la Segona Divisió, s'ha bolcat sobre l'área del Nástic en l'últim quart d'hora. La millor oportunitat del tram final del partit, però, ha estat per Mario Gibanel, que no ha pogut empènyer al fons de la porteria una bona jugada de N'Gal. Al final, repartiment de punts en un partit que el Saragossa no ha sabut guanyar. Al Nàstic, molt ordenat en defensa, li ha mancat una mica de 'punch' al davant, on Moisés ha estat massa sol.