El tècnic grana, Vicente Moreno
Segona Divisió

El Nàstic rep el cuer, l'Almeria, amb l'objectiu de col·locar-se en posicions d'ascens directe

El Nàstic vol sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada davant del cuer, l'Almeria. Els de Vicente Moreno no volen "relaxar-se" davant del rival i tenen entre cella i cella col·locar-se en zona d'ascens directe

Actualitzat

El Nàstic s'ha convertit en l'equip revelació de Segona i aquest dissabte rep el cuer, l'Almeria, que amb l'arribada del tècnic Joan Antoni Carrillo tampoc ha pogut canviar la situació crítica de l'equip. L'equip català ha demanat durant aquesta setmana el suport de la seva afició per continuar amb la dinàmica positiva que els ha portat a lluitar per objectius més ambiciosos dels d'inici de temporada.

L'equip grana buscarà davant dels andalusos la tercera victòria consecutiva, un fet inèdit aquesta temporada. El tècnic Vicente Moreno podrà comptar amb Jean-Luc i Marcos de la Espada, després de perdre's les dues últimes jornades per problemes físics. Gerard Valentín, que es troba en la fase final de la seva recuperació, i Fali, operat d'una fractura al dit, són les úniques baixes confirmades pel partit al Nou Estadi. La posició que ocupa el rival i que arribi havent encadenat cinc empats consecutius, posa en alerta un Nàstic que no vol "relaxar-se".

Per la seva banda, l'Almeria visita el Nou Estadi amb l'objectiu de posar punt final a dotze jornades sense guanyar a la Lliga. Davant, però, tindran un Nàstic que lluita per obtenir una plaça d'ascens directe.

 

Anar al contingut