Futbol

El Nàstic rep el Celta amb l'objectiu de sumar un triomf que l'allunyi de la zona de descens

El Nàstic rep aquest dissabte al Nou Estadi el líder de Segona, el Celta, en un partit que començarà a les quatre de la tarda. Els de Joan Carles Oliva, amb la baixa obligada del lesionat Rubén Navarro, han de guanyar si volen garantir mantenir-se una setmana més fora dels llocs de descens. El tècnic grana només farà dos canvis a l'equip titular: Rodri i Álex Ortiz entraran pels sancionats Seoane i Sergio Díaz. Oliva opina que contra el Celta no n'hi ha prou amb donar una bona imatge i assegura que al seu equip només li interessa sumar punts de tres en tres per allunyar-se de la zona de descens.

Actualitzat
Álex Ortiz tornarà a jugar de central després de moltes setmanes sense ni tan sols entrar en la convocatòria, mentre que Rodri, que tenia la punteria ben afinada durant l'últim entrenament, tindrà una nova oportunitat al mig del camp.

Amb les baixes dels sancionats Seoane i Sergio Díaz i de Rubén Navarro, lesionat, la resta de l'onze titular seran els mateixos que han fet que l'equip millori clarament en les últimes jornades, i que fan que Joan Carles Oliva sigui optimista davant el líder de la categoria. L'obsessió del tècnic grana serà frenar els ràpids contraatacs gallecs i la connexió entre els seus dos homes més perillosos, Roberto Trashorras i Quique de Lucas.

Per aquest partit vital, el conjunt tarragoní lluirà un nou logotip a la samarreta per commemorar els 125 anys del club, un logotip que portaran durant tot el que queda del 2011.

Anar al contingut