Actualitat grana

El Nàstic prepara el partit contra el Celta, que es disputarà en un Nou Estadi remodelat

A Tarragona tot està a punt per acollir el primer partit a Primera Divisió. El Nàstic rep el Celta en un Nou Estadi remodelat i ampliat, unes obres que es pot dir que han quedat petites abans d'estrenar-les, perquè amb la gran quantitat d'altes que hi ha hagut els últims dies, només amb els socis del Nàstic el camp ja quedarà pràcticament ple.

El Nou Estadi serà, a partir d'aquest diumenge, un camp de Primera. Per primera vegada des de que es va construir, l'any 1972, acollirà un partit de la màxima competició estatal.


L'equip tarragoní ja fa uns dies que està completament concentrat en el seu primer partit a casa aquesta temporada. Els granes tornaran a disputar un partit a Tarragona de la màxima categoria 56 anys després. Els homes de Luis César rebran el suport del públic que omplirà de gom a gom el Nou Estadi per a la visita del Celta. La gespa del camp s'ha tornat a sembrar aquesta setmana i, per això, el Nàstic es va entrenar ahir a la Pobla de Mafumet.


Òscar López podria debutar al lateral esquerre, tot i el bon partit de David Garcia a Montjuïc. Merino, que arrossega molèsties, podria ser baixa en el doble pivot. La resta, tot apunta que seran els mateixos que es van imposar a l'Espanyol.