Nicolau Dumitru estarà quatre setmanes de baixa
Futbol

El Nàstic perd el davanter Dumitru durant un mes per un trencament fibril·lar

El romanès Nicolau Dumitru va ser substituït diumenge passat al camp de l'Albacete quan va notar unes molèsties a la part posterior de la cuixa esquerra. Era el minut 54. Abans havia fet l'assistència del gol de la victòria dels "grana". Avui s'ha sabut que estarà un mes de baixa.

Actualitzat

S'han confirmat les previsions menys optimistes i el Gimnàstic de Tarragona ha perdut Nicolau Dumitru durant quatre setmanes a conseqüència d'un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra. El davanter romanès es va lesionar diumenge passat al camp de l'Albacete, on l'equip de Nano Rivas es va imposar per 0-1.

Per la seva banda, el lateral Abraham Minero, que també es va retirar de la gespa del Carlos Belmonte amb molèsties musculars, estarà a disposició del cos tècnic per al partit del pròxim dissabte al Nou Estadi contra el Saragossa (20.30).

El Nàstic s'ha entrenat doncs amb les baixes de Dumitru i Djetei (lesionat de llarga durada) i amb la bona notícia de la recuperació d'Ike Uche, que va descansar el cap de setmana passat per acabar de recuperar-se d'una lesió que no li ha permès jugar des que va començar el 2018.

 

Anar al contingut