Futbol

El Nàstic perd contra l'Osasuna i seguirà cuer de Segona (1-0)

Un gol amb polèmica de Roberto Torres és suficient per tombar els tarragonins a El Sadar

Francesc LatorreActualitzat

No era un partit fàcil el que tenia el Nàstic aquest dissabte a Pamplona. El cuer visitava al líder, Osasuna, un equip que pot presumir de no haver perdut ni un sol partit a casa en el que va de temporada. Partit especial, per cert, per a l'entrenador del Nàstic, Enrique Martín. El tècnic grana tornava per un dia a la que ha estat casa seva durant molts anys, tant com a jugador com a entrenador.

A la primera part, tal com s'esperava, ha estat Osasuna qui ha portat el pes del partit. Més possessió de la pilota per als de Jagoba Arrasate, amb el Nàstic esperant les seves opcions al contracop. Malgrat tot, la primera gran ocasió ha estat per als tarragonins, que avui vestien de groc-i-negre. Rubén ha hagut de saltar de valent per evitar que l'intent de vaselina de Kanté acabés al fons de la porteria. Els navarresos però han començat a trepitjar àrea rival amb facilitat i només Bernabé, amb grans intervencions, ha evitat que els locals s'avancessin en els primers compassos del partit. El porter andalús ha respost bé als xuts de Brandon –en dues ocasions- i Olavide. Després d'aquests minuts d'angoixa, el Nàstic n'ha tingut una altra per avançar-se en el marcador. Una gran centrada de Josema l'ha rematat de cap el finès Sadik però la pilota no ha entrat per ben poc. Osasuna però ha trobat el premi del gol al minut 39. Ha estat en una acció polèmica: Roberto Torres ha rematat una centrada lateral d'Iñigo Pérez. Bernabé ha desviat el xut amb les mans però l'àrbitre ha donat gol a instàncies d'un dels seus assistents, que ha considerat que la pilota havia creuat tota la línia de gol. Amb aquest mínim avantatge pels locals s'ha arribat al temps de descans.

La dinàmica del partit no ha canviat en l'inici del segon temps i les dues primeres ocasions han estat per als líders de la categoria. Al minut 55, Bernabé ha enviat a córner un xut molt ajustat de Ruben García. En aquest servei de cantonada, el mallorquí Brandon ha rematat amb molta comoditat però el seu cop de cap ha trobat, novament, una gran resposta del porter del Nàstic. En comparació amb la primera part, als d'Enrique Martín els costava molt més arribar a l'àrea navarresa per generar perill. De fet, han hagut de passar 23 minuts per a que els tarragonins donessin senyals de vida. I ho han fet amb una ocasió claríssima que ha desaprofitat Abdel Barrada. Tot sol, de cap, el marroquí ha rematat fora una precisa centrada de Pipa. L'equip català s'ha estirat una mica a la recerca de l'empat i al minut 73 Rubén ha desviat amb el peu un xut de Kanté que portava el camí del gol. Els nervis s'han instal·lat al Sadar i, a partir d'aquest moment, Osasuna s'ha dedicat més a protegir el seu mínim avantatge que no pas a buscar el segon. A cinc minuts del final, el Nàstic ha perdut Fali per lesió i ha acabat el partit amb 10 jugadors perquè Enrique Martín ja havia fet els tres canvis. En el tram final de l'enfrontament ni els uns ni els altres han disposat de cap gran ocasió per fer variar el marcador.

Amb aquesta derrota, el Nàstic continua cuer de la Segona Divisió. La setmana que ve, a més, reben al Nou Estadi un altre equip de la part alta de la classificació, l'Albacete.

ARXIVAT A:
Nàstic
Anar al contingut