El Nàstic iguala un 0-3 contra l'Elx en cinc minuts trepidants al Nou Estadi (3-3)

En el minut 79, els tarragonins perdien per 0-3, però en cinc minuts l'equip d'Enrique Martín Monreal ha igualat el marcador

Xavi BertranActualitzat

El Nàstic i l'Elx han empat 3-3 al Nou Estadi en un partit boig. En el minut 79, els tarragonins perdien per 0-3, però en cinc minuts l'equip d'Enrique Martín Monreal ha igualat el marcador.

En un matx on cap dels dos equips s'hi jugava res, els tarragonins han buscat el gol des del començament, però no han tingut encert davant la porteria d'Edgar Badia. Els intents de Pol Prats, Viti i Uche no han trobat el premi del gol. En canvi, un xut des de fora de l'àrea del visitant Xavi Torres, en el minut 31, s'ha convertit en el 0-1, gràcies a una greu errada del porter del Nàstic, Bernabé Barragán.

L'equip grana ha sortit en la segona part decidit a equilibrar el marcador. Un xut d'Uche l'ha aturat Edgar, però en el minut 48, l'àrbitre ha indicat penal de Viti a Javi Flores, que s'ha encarregat de transformar Carlos Castro en el 0-2. El Nàstic, lluny d'ensorrar-se, ha buscat reduir la diferència. Pol Prats ha desaprofitat una clara ocasió, en xutar massa creuat sol davant la porteria visitant.

En el minut 59, l'Elx s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió per doble amonestació de Juan Cruz. Anteriorment, el col·legiat havia expulsat també l'entrenador visitant, Pacheta.

Tot i la inferioritat numèrica, el conjunt il·licità ha ampliat l'avantatge. Després d'una passada en profunditat d'Iván Sánchez, Josán ha aconseguit el 0-3, que semblava sentenciar definitivament el partit. Però el Nàstic ha tret l'orgull. Javi Márquez no ha pogut marcar en un potent xut que ha refusat amb els punys Edgar Badia, però sí que ho ha aconseguit Uche en el minut 79, en aprofitar un refús del porter visitant. Poc abans de l'1-3, Enrique Martín havia fet debutar en la categoria el jove xinès Bernard Sun.

Amb el gol d'Uche, començaven cinc minuts bojos en què els tarragonins han fet el que semblava impossible, equilibrar el marcador. En el minut 83, Neyder Lozano ha marcat de cap, en pròpia porteria, i només un minut després Luis Suárez li ha pres la pilota a Dani Calvo i ha completat la jugada amb el 3-3.

Ja en temps afegit, el Nàstic també s'ha quedat amb un home menys, per l'expulsió per doble amonestació de Pol Valentín. I poc abans del xiulet final, Alexander González ha perdonat el que hauria pogut ser el 3-4.