El Nàstic i el Manlleu jugaran les semis de la Copa Catalunya després d'eliminar el Torreforta i el Girona

El Nàstic, el Manlleu, l'Espanyol i el Barça jugaran la fase final de la Copa Catalunya. Aquest dimecres en van obtenir el bitllet el Nàstic i el Manlleu. Els tarragonins van guanyar 1-4 al camp del Torreforta amb gols d'Orbegozo, Hugo Bargas, Galindo i Oribe. Per al Torreforta va marcar Iban Parra. Mentrestant, el Girona va caure eliminat al camp del Manlleu. Un gol de l'exjugador del Girona Dani Planagumà va ser suficient perquè el Manlleu s'apuntés la victòria. Tant el Nàstic com el Girona van presentar un equip amb jugadors poc habituals.

El Nàstic s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya després de derrotar el Torreforta de Primera Catalana per un gol a quatre. Al minut onze del partit, Orbegozo va marcar el primer gol després de rematar una bona jugada d'Hugo Bargas, que cinc minuts després va marcar de falta directa el segon gol dels granes. Samuel Galindo va fer el tercer al minut 25, i només quatre minuts després va arribar el gol de l'esperança per al Torreforta, amb una bona jugada col·lectiva que va culminar Iban Parra. Al final del segon temps, quan més pressionaven els locals, va arribar el gol de la sentència, obra de Víctor Oribe.

Un ex del Girona sentencia els d'Uribe

Per la seva banda, el Girona va caure al camp del Manlleu per 1-0. L'ex del Girona Dani Planagumà va marcar al minut 57 el gol de la victòria del Manlleu.