Segona Divisió

El Nàstic i el Llagostera es retroben a Tarragona un any i mig després per disputar el derbi a la categoria de plata

A Tarragona es disputarà el derbi entre en Nàstic i el Llagostera, el retrobament dels dos equips un any i mig després de l'ascens dels gironins que va frustrar el dels grana. A la mateixa hora, el Girona rebrà l'Albacete aquest diumenge a Montilivi amb l'objectiu de dedicar la primera victòria de la temporada a l'afició

Actualitzat

El partit al Nou Estadi de Tarragona suposarà el retrobament dels dos equips un any i mig després que els blaugrana consumessin l'ascens a Segona frustrant el del grana, que ho acabarien aconseguint l'any següent. Vicente Moreno, a la banqueta del Nàstic, i Oriol Alsina, a la del Llagostera, es tornaran a veure les cares, aquest cop amb els dos equips a la categoria de plata. El partit, tal i com va passar en el darrer entre aquests dos equips, s'ha escalfat a la prèvia, especialment amb el vídeo promocional dels grana, que ha acabat rectificat. Uns i altres amaguen les cartes a nivell esportiu i demanen calma a nivell institucional. Tot i això, són conscients que al camp hi haurà més que tres punts en joc. Per al Nàstic, guanyar el partit suposaria tornar a enfilar-se a la classificació. Per al Llagostera, sortir del descens.

A la mateixa hora, a Montilivi el Girona rep l'Albacete en un partit en què els blanc-i-vermells esperen dedicar la primera victòria de la temporada a l'afició. El rival arriba a Girona després de perdre el darrer partit, però Machín podrà comptar amb tota la plantilla, excepte Jaime Mata, expulsat a Àlaba. El partit també suposarà el retorn a Montilivi d'Adrià Carmona i Dani Mallo, tots dos amb passat blanc-i-vermell.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut