L'entrenador del Nàstic, Vicente Moreno

El Nàstic i el Girona es jugaran dissabte els 3 punts en el primer derbi català de la temporada a la Segona A

Tots dos equips catalans han començat bé el curs. El Nàstic, imbatut, amb un empat i un triomf. Els gironins, amb un triomf i una derrota en el temps de descompte contra el líder.

El Nàstic de Tarragona vol aconseguir aquest dissabte (18:00) davant la seva afició el seu primer triomf com a local en la temporada del retorn a la Segona A i seguir imbatut. El seu rival serà un Girona que buscarà el seu segon triomf a domicili després de caure la setmana passada davant el Numància en el seu debut com a local.

Els dos protagonistes del derbi català han començat la temporada sumant punts. Els tarragonins van debutar a casa amb un empat davant l'Albacete (2-2) gràcies a dos gols en els últims 5 minuts de joc. Al camp del Tenerife va protagonitzar una nova remuntada (1-2). El gol del triomf va arriba a 6 minuts del final. Els de Vicente Moreno s'estan especialitzant en marcar en el tram final del matx.

El Girona va obrir la lliga amb un triomf al camp d'un nouvingut, el Bilbao Athletic (0-1). En la segona jornada a casa va remuntar i es va avançar davant el líder de la categoria, el Numància, però va acabar caient (2-3) amb un gol en el temps de descompte. Al Nou Estadi del Nàstic els gironins intentaran demostrar perquè van ser el millor equip com a visitant de la categoria la passada temporada.

L'equip grana recupera el migcampista Manolo Martínez, sancionat. L'únic dubte pel tècnic és el porter Manolo Reina, que no ha entrenat al mateix ritme que els companys per una ferida en el peu dret. Pablo Machín, per la seva banda, té Eloi, Borja, Mas i Jairo amb problemes mentre que ha descartat Sobrino i Sebas Coris amb molèsties musculars.