El Nàstic i el Barça B empaten en un derbi igualat al Nou Estadi (1-1)

El Nàstic i el Barça B han empatat a 1 en un intens derbi català al Nou Estadi de Tarragona (1-1). El filial blaugrana s'ha avançat amb un gol de Nolito en el minut 15 però abans del descans, Eloy Gila, amb una canonada imparable, ha establert l'empat definitiu. Els locals haurien pogut empatar molt abans però han estavellat dues pilotes al pal, un cop de cap d'Álex Cruz i un penal de Gerardo Noriega, la segona pena màxima fallada pel Nàstic aquesta temporada. En la represa, el ritme i la intensitat han baixat en picat i la igualada ha estat inamovible, un punt que no serveix als granes per allunyar-se de la zona de descens.

Quan un davanter està en ratxa és molt complicat frenar-lo. És el cas de Nolito, que ha marcat el primer gol del Barça B al Nou Estadi de Tarragona. Amb un xut ajustat amb la dreta ha fet el seu quart de la temporada i ha avançat els visitants en el minut 15. A més, Nolito ha marcat en quatre dels últims cinc partits del Barça B, demostrant que es troba en un gran estat de forma. Però el Nàstic de Tarragona ha reaccionat al bon inici del Barça B. Un dels jugadors granes més actius, Álex Cruz, ha estat a punt de fer l'empat amb un cop de cap que s'ha estavellat al pal. I precisament el jugador canari ha tornat a ser protagonista quan poc després ha forçat un clar penal comès per Andreu Fontàs. Gerardo Noriega ha estat l'encarregat de fer el llançament de la pena màxima però ha tornat a estavellar la pilota al pal.

La mala sort per als granes a casa semblava consolidar-se en el minut 35, quan l'àrbitre li ha anul·lat un gol a Eloy Gila per fora de joc. Però dos minuts més tard, les coses s'han redreçat per als granes. La centrada ha estat de Xisco Campos i Eloy Gila, després d'un gran control, ha batut Rubén Miño amb un xut inapel·lable. Un gol que ha fet justícia als mèrits dels locals i que ha posat fi a la sequera ofensiva del jove davanter del Nàstic, que s'ha estrenat aquesta temporada.

A la segona meitat no hi ha hagut gols, però sí força ocasions per a les dues bandes. El Nàstic ha portat més la iniciativa i el Barça B ha intentat sorprendre en algun contraatac però l'empat a un ha estat inamovible. Un punt que no serveix de gaire als locals, que seguiran una jornada més a la part baixa de la classificació mentre que el filial blaugrana, tot i les nombroses baixes, es consolida a la zona de privilegi i referma la seva condició d'equip revelació de la categoria de plata.