Segona

El Nàstic guanya l'Oviedo (2-1) en el debut d'Enrique Martín a la banqueta grana

Els grana han superat els asturians en el debut del tècnic Enrique Martín a la banqueta gràcies a un gol en l'afegit d'Albentosa

Cristina BusquetsActualitzat

El debut d'Enrique Martín a la banqueta del Nàstic no podia començar millor. Tot i que l'Oviedo ha començat disposant de millors ocasions al principi  del partit, en el minut 21, Luis Suárez ha obert el marcador. El colombià ha aprofitat un refús inicial d'un xut de Barreiro per superar el porter Alfonso Herrero.

El conjunt grana, més vertical, ha arribat amb facilitat a l'àrea de l'Oviedo. A l'inici del segon temps, la grada ja cantava el segon gol de Suárez fins que la pilota ha acabat repel·lida pel pal cap a fora. En el 58, el xut per sobre del travesser de l'Oviedo ha estat un avís del que arribaria més tard. Ibrahima Baldé ha igualat el marcador en aprofitar una pilota refusada pel travesser després d'un llançament de falta.

El visitant Ramon Folch, ex del Reus, ha estat expulsat en veure la segona targeta groga en el 81 per protestar. I quan semblava que el partit acabaria amb empat, ha aparegut Raúl Albentosa. En el temps afegit, el central valencià ha recollit una falta llunyana per foradar la porteria de l'Oviedo i deixar els tres punts a Tarragona. La victòria permet al Nàstic abandonar la cua de la classificació.  

 

ARXIVAT A:
Nàstic
Anar al contingut