Una jugada individual d'Assoubre ha acabat en l'1-0 (gimnasticdetarragona.com)

El Nàstic guanya el Girona però ho paga amb tres lesionats (1-0)

Els de Vicente Moreno continuen sumant punts, aquesta jornada contra el Girona, al que han guanyat per la mínima amb un magnífic gol d'Assoubre. La part negativa pels tarragonins són les tres lesions durant el matx

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Gimnàstic de Tarragona i Girona s'enfrontaven a la tercera jornada de la Lliga Adelante, amb la intenció de sumar tres punts. Tots dos equips han començat bé la temporada: el Nàstic imbatut, amb un empat i un triomf, i els gironins, amb una victòria i una derrota. El Nàstic s'ha emportat el premi per la mínima (1-0) però li ha sortit car, ja que ha acabat el partit amb tres lesionats.

El partit ha començat amb un clar domini dels de Tarragona que han imposat molt ritme durant els primers minuts dominant tant la possessió com les oportunitats de gols, amb dues de molt clares d'Alex López i Emana. El Girona per la seva part s'ha anat situant en el terreny de joc a mida que passaven els minuts fins a acabar la primera part dominant el joc però sense crear cap oportunitat clara de gol. A la mitja part un 0-0 i el primer lesionat, Àlex López, del Nàstic.

A la represa, un altre lesionat pels de Vicente Moreno, en aquest cas Gerard Valentín, que ha hagut de ser substituït. Tot i aquests canvis, el Nàstic ha tornat a tenir a prop el gol, al minut 52 Ferran Giner s'ha plantat sol a l'àrea però ha creuat massa el xut. Tres minuts més tard, el Girona ha tingut una de les oportunitats més clares del partit amb un xut de falta d'Alcaraz que ha anat directe al travesser de la porteria del Nàstic.

Al minut 61 ha arribat el gol (1-0) que ha marcat Assoubre després de desfer-se de tres jugadors del Girona, jugant amb les dues cames, i de xutar al pal curt batent el porter del Girona. Al minut 78, tercer canvi pel Nàstic i tercer canvi obligat per lesió: la de Fali que ha demanat sortir del terreny de joc per molèsties musculars.