Segona Divisió

El Nàstic guanya al camp de l'Alcorcón i encadena la segona victòria consecutiva (0-1)

L'arribada de Jorge D'Alessandro a la banqueta del Nàstic s'està convertint en el revulsiu que necessitava l'equip tarragoní per canviar el rumb. El conjunt grana, que només havia sumat quatre punts en 11 jornades amb Joan Carles Oliva, ha sumat la segona victòria consecutiva amb el tècnic argentí al camp de l'Alcorcón. Un solitari gol de Berry Powel en el minut 63 ha donat tres punts d'or a un Nàstic que tot i que continuarà una jornada més en zona de descens, ja no és el cuer de la categoria i comença a veure el futur amb una mica més d'optimisme.

L'efecte D'Alessandro està funcionant i de quina manera. El Nàstic ha aconseguit la segona victòria consecutiva, la primera a domicili de la temporada, i sembla que amb l'arribada del tècnic argentí l'equip tarragoní ha trobat el revulsiu que necessitava.

Després de golejar per 5-0 el Sabadell la setmana passada al Nou Estadi, els granes han refermat la seva reacció amb un nou triomf a la complicada visita al camp de l'Alcorcón. En un duel molt igualat, el Nàstic n'ha tingut prou amb un gol de Powel en el minut 63 perquè tres punts importantíssims tornessin dins de maleta cap a Tarragona.

Tot i patir de valent en els últims minuts, el Nàstic ha pogut mantenir el mínim avantatge en el marcador i es col·loca tercer per la cua, amb 10 punts, a tan sols un de la permanència. Amb D'Alessandro a la banqueta, els granes han sumat sis punts en dues jornades, una dinàmica molt positiva ja que amb l'anterior tècnic, Joan Carles Oliva, només van aconseguir quatre punts en 11 partits.