El Nàstic fa un pas endavant per la permanència en guanyar el Sevilla Atlètic (1-0)

El Nàstic ha fet un gran pas endavant en les seves aspiracions de mantenir la categoria despés de la seva treballada victòria davant el Sevilla Atlètic per 1-0. Un gol de Moisés a l'inici de la segona meitat ha donat tres punts d'or a un conjunt tarragoní que ha buscat el triomf des del primer minut. Els de César Ferrando han estat superiors al filial sevillista i han gaudit d'ocasions per obtenir una renda més ample, tot i que al final el nombrós públic que ha acudit al Nou Estadi ha hagut de patir. Amb aquesta victòria, el Nàstic és manté fora de les posicions de descens.

Quan només s'havien jugat cinc minuts, el Nàstic ha tingut una ocasió molt clara per avançar-se en el marcador mitjançant una jugada de Jandro. Conscients de la importància dels tres punts, el conjunt tarragoní ha imposat un ritme força alt al partit des del primer moment. Un xut de Diop que ha sortit fora per poc i, sobre tot, una centrada de Campano rematada de cap per Moisés no han obert la llauna de miracle. El filial sevillista, però, també ha tingut la seva oportunitat amb una acció perillosa de Juanjo.

Tot just començar la segona meitat, ha arribat el gol del Nàstic. Moisés s'ha trobat en safata la pilota dins l'àrea i no ha perdonat el que ha estat la seva quarta diana de la temporada. El Sevilla Atlètic ha donat un parell d'ensurts al nombrós públic del Nou Estadi mitjançant Salva Sevilla i novament Juanjo, però el Nàstic no s'ha deixat sorprendre i ha pogut ampliar el seu avantatge amb una ocasió claríssima d'Adrian, que no ha sabut definir davant Javi Varas. Als minuts finals, els tarragonins han patit per aguantar el resultat però els tres punts s'han quedat definitivament al Nou Estadi.